Op zaterdagavond 29 oktober organiseert de Natuurwacht Bommelerwaard een duisterniswandeling rond Slot Loevestein. Een unieke kans om een keer in het donker de natuur rond het slot te verkennen. Zaklampen thuis laten, want we gaan de geluiden, kleuren en geuren van de nacht beleven. Nederland wordt ’s nachts steeds lichter. Terwijl echt donkere nachten goed zijn voor mens en dier. En duisternis is beter voor het milieu, want al dat licht kost veel energie. Daarom wordt op 29 oktober de Nacht van de Nacht georganiseerd. Door heel Nederland zijn er activiteiten en excursies om de schoonheid van de nacht te ervaren. Beleef met de Natuurwacht Bommelerwaard de Nacht van de Nacht tijdens een wandeling rond Slot Loevestein.

De wandeling start om 20.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis en geschikt voor jong en oud. Zaklampen thuis laten. Doe stevige schoenen of laarzen aan. Honden mogen niet mee.

Maximum aantal deelnemers is 30 personen. Daarom is aanmelden vooraf noodzakelijk. Bij aanmelding krijgt u de gegevens over de verzamelplaats.

Aanmelden voor de wandeling kan bij Beppie Schothorst, per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Nacht van de Nacht en het aantal deelnemers. Telefonisch aanmelden kan ook op: 06 – 2055 8388.

 

 

Heeft u hem al (gezien)?

"Natuurlijk Bommelerwaard"

het vierde nummer van ons verenigingsblad.

 

 

 

Hier te bestellen

 

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Hier is de plantenlijst "Goed voor vlinders en andere insecten!" te downloaden

 . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

 

Ook op zoek naar een cadeau?

Zoek niet langer...

  Bestel een exemplaar van dit prachtige boek over de natuur van de Bommelerwaard

(klik hier)