Voor €10,- per jaar wordt u lid van de Natuurwacht Bommelerwaard. U steunt met uw lidmaatschap ons werk en onze activiteiten én u ontvangt twee keer per jaar het prachtige magazine ‘Natuurlijk Bommelerwaard’, vol natuurverhalen en schitterende foto’s uit de regio. Om lid te worden stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. de secretaris Cassandra van Altena, met daarin uw naam, adres en e-mailadres.

U kunt u ook per post aanmelden als lid, stuur dan een brief met uw gegevens naar: Natuurwacht Bommelerwaard, Postbus 157, 5300 AD Zaltbommel

Na verwerking van uw aanmelding krijgt u een welkomstbrief thuisgestuurd met daarbij het laatstverschenen magazine. Hier zit ook een verzoek bij tot het betalen van de contributie. Door u aan te melden als lid geeft u aan dat u 18 jaar of ouder bent. Jonger dan 18? Vermeld dit dan bij de aanmelding. Wij gebruiken uw gegevens (naam, adres, e-mailadres) alleen voor verengingsdoeleinden. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens.

 

 

 

Heeft u hem al (gezien)?

"Natuurlijk Bommelerwaard"

het maart-nummer van ons verenigingsblad.

 

 

 

Hier te bestellen

 

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Hier is de plantenlijst "Goed voor vlinders en andere insecten!" te downloaden

 . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

 

Ook op zoek naar een cadeau?

Zoek niet langer...

  Bestel een exemplaar van dit prachtige boek over de natuur van de Bommelerwaard

(klik hier)