De Natuurwacht Bommelerwaard is een vereniging met ruim 500 leden. De vereniging wordt geleid door een vrijwillig bestuur dat op dit moment bestaat uit zeven bestuursleden, waaronder de voorzitter, secretaris en penningmeester.

 

Dit jaar is onze penningmeester Lot Tönis tijdens de algemene ledenvergadering op 19 maart 2024 aftredend en niet herkiesbaar. Na 9 jaar uitstekend werk verricht te hebben neemt zij afscheid van het bestuur tijdens deze ledenvergadering. Het bestuur is daarom op zoek naar een nieuwe penningmeester.

 

Caption

De penningmeester draagt zorg voor de financiële aspecten van de vereniging, zoals het afhandelen van facturen en verzorgen van financiële rapportages aan het bestuur. De penningmeester is medeverantwoordelijk voor het opstellen van de jaarplannen en de begroting. De penningmeester draait ook mee als bestuurslid met bijbehorende (naar eigen inzicht/interesse in te vullen) taken. Het bestuur vergadert om de zes weken (ongeveer 10 vergaderingen per jaar inclusief algemene ledenvergadering).

 

Het bestuur is op zoek naar iemand die zich in de eerste plaats in wil zetten voor de natuur in eigen omgeving. Ervaring met boekhouding is gewenst, bestuurlijke ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

 

Heeft u naar aanleiding van deze vacature interesse of nog vragen, neem dan contact op met Harry Kolman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..