De website http://www.natuurwachtbommelerwaard.nl is ontwikkeld door Natuurwacht Bommelerwaard. Heeft u vragen of opmerkingen over deze site, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

 

Copyright: © Natuurwacht Bommelerwaard

Alle teksten en afbeeldingen op de website van Natuurwacht Bommelerwaard zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen uitsluitend na schriftelijke toestemming worden gebruikt door anderen.

 

Disclaimer

Natuurwacht Bommelerwaard  probeert de informatie op deze website zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat gegevens op deze site verouderd zijn of niet meer kloppen. Aan de inhoud van deze site zijn daarom geen rechten te ontlenen. Natuurwacht Bommelerwaard aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.

Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Informatie op de site kan door Natuurwacht Bommelerwaard zonder aankondiging of verplichting worden gewijzigd.

Ondanks de regelmatige controle op virussen kan Natuurwacht Bommelerwaard niet garanderen dat er geen virussen aanwezig zijn op deze site. Natuurwacht Bommelerwaard is niet verantwoordelijk voor schade in welke vorm dan ook die door eventueel op deze site aanwezige virussen wordt aangericht.

Deze site bevat links naar andere sites. Natuurwacht Bommelerwaard is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of de gevolgen van het bezoeken van deze websites.

Artikelen die overgenomen zijn van derden geven een beeld van de ontwikkelingen m.b.t. natuur en landschap en vormen een bijdrage aan de discussie. Zij vertolken niet persé de visie van de Natuurwacht Bommelerwaard.