Volgende werkochtend: 3 februari, aanvang 10.00 uur.
Locatie: Bij het infobord en het bruggetje aan straat de Kloosterwiel.

Op zaterdag 20 januari jl. hebben de vrijwilligers van de werkgroep Landschapsbeheer het gele wilgen laantje aan de west kant van de Kloosterwiel onder handen genomen. Onder prachtige winterse omstandigheden zijn alle nog jonge wilgen aan de rechter kant van het pad zijn weer geknot. Omdat de versnipperaar te groot was om op het pad te rijden, moesten alle gesnoeide takken terug naar het bruggetje worden gesleept om daar te worden versnipperd. 

Als laatste hebben de vrijwilligers de flinke berg versnipperd materiaal met kruiwagens weer terug gereden en over het pad verspreid. Op deze manier is een deel van het pad ondanks de nattigheid weer iets beter begaanbaar.

Bent u door de foto’s en de tekst enthousiast geworden, kom dan op zaterdag 3 februari om 10.00 uur naar het bruggetje bij het infobord aan de straat de Kloosterwiel. Er is dan weer een werkochtend waarbij altijd wat extra handjes kunnen worden gebruikt. Doe wel waterdicht schoeisel en kleding die vies mag worden aan. De Natuurwacht zorgt voor het gereedschap en handschoenen.